Activiteit

DE WITTE WASLIJN

za 28 mei 2016 - zo 29 mei 2016 , 11:00 - 17:00 uur

OPROEP! Vind jij het leuk om je wens, droom of verlangen te laten wapperen in de wind, lever dan nog snel je witte was in. We zijn al over de helft van het weiland, maar er is nog steeds witte was welkom. Samen maken we een droom van een waslijn!!

Tijdens de Hofstedendagen op 28 en 29 mei 2016 zal er een honderden meters lange waslijn met wapperende witte was kris kras door het weiland lopen. Deze onstaat niet zomaar, hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

• Neem je WITTE was.
• Voorzie deze van jouw droom, wens of een (geheim) verlangen. Dit mag figuurlijk, dus in gedachten, maar ook letterlijk met tekst op het wasgoed of bijvoorbeeld met een briefje eraan vast.
• Lever je WITTE was in (zo veel mogelijk!) vanaf 14 mei 2016, op de Bloemendaalseweg 48 (voormalige Werkschuit), in de daarvoor geplaatste wasmand.
• Wij hangen je WITTE was aan de waslijn
• 2 dagen lang zullen alle dromen, wensen en verlangens wapperend in de wind hangen.
• Vanaf zondag 29 mei, 17.00 uur kun je jouw wasgoed weer ophalen*

* houd er rekening mee dat de was mét droom door de wind kan worden meegenomen/wegwaait. Hiervoor kan alleen de wind aansprakelijk worden gesteld. Alle niet opgehaalde was zullen wij schenken aan SYMPANY (o.a. Rode Kruis).

Daarnaast tonen diverse kunstenaars hun werk, zal DJ Johan Draait zijn vinyl laten spinnen, zijn er pannenkoeken, poffertjes en een heuse smoothie bar!

Locatie
Bloemendaalseweg 48, de voormalige Werkschuit
Kosten
Gratis
start / einde
Gestart op za 28 mei 2016. Beƫindigd zo 29 mei 2016
Illustration
 
Deel dit: