Activiteit

Vertelconcert Vleugelvrouw

zondag 1 mei 2016 , 16:00 - 17:00 uur

Goudse kunstenaars brengen cultuur in de Jeruzalemkapel

Vertelconcert 'Vleugelvrouw'

GOUDA - Je vleugels uitslaan, je hart volgen en je dromen waarmaken... Hoe doe je dat? En vooral: wat kom je onderweg allemaal tegen? Daarover zingt en vertelt zangeres Helen Botman op zondag 1 mei in de Jeruzalemkapel in Gouda. Dit vertelconcert is onderdeel van de concertserie 'Cultuur in de Kapel', een initiatief van kunstenaarscollectief 'Groep van zes'. De zes kunstenaars huizen tijdelijk met hun atelier in de kapel. Kaarten voor dit concert zijn te reserveren via www.helenbotman.com/vleugelvrouw

Het vertelconcert 'Vleugelvrouw' is een inspirerend, hilarisch en ontroerend feest der herkenning voor iedereen die weleens dromen heeft... en ze dan nog wil uitvoeren ook.

Helen Botman bedacht 'Vleugelvrouw', die symbool staat voor haar eigen muzikale, artistieke en persoonlijke zoektocht. Ze vertelt over het ontstaan en de lotgevallen van Vleugelvrouw en wisselt dit af met prachtige songs van eigen hand en die van haar muzikale voorbeelden.

Hoe maak je je dromen waar? Hoe kom je los van je eigen zwaartekracht? Of kun je je vleugels pas echt uitslaan als je je durft te laten vallen? Beleef het en vlieg mee met Helen Botman's 'Vleugelvrouw'.

Zondag 1 mei, Jeruzalemkapel, Jeruzalemstraat 11 in Gouda. Vanaf 11.00 uur is de kapel geopend voor bezoek en bezichtiging van de ateliers. Het concert start om 16.00 uur, kaarten à 15 euro te bestellen via www.helenbotman.com/vleugelvrouw.

 

Locatie
http://groepvanzes.blogspot.nl/
Kosten toelichting
€15,= kaarten bestellen via www.helenbotman.com/vleugelvrouw/
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: