Activiteit

Boomgaardworkshop tekenen Mieke de Haan

zaterdag 28 mei 2016 , 11:00 uur

Beeldend kunstenaar Mieke de Haan geeft tijdens de Hofstedendagen op zaterdag 28 mei 3 tekenworkshops in een prachtige boomgaard aan de Bloemendaalse weg, gelegen naast woonboerderij Vermaat nummer 56-58 .
De workshops zijn gratis toegankelijk en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde tekenaars, voor kinderen en volwassenen. Krijt, potloden en papier zijn beschikbaar. Indien gewenst kan men eigen materiaal meenemen.

De focus tijdens de workshops ligt op structuren in de natuur. Natuurbeleving en persoonlijke waarneming staan tijdens deze dag op de voorgrond. Realisme of ‘de werkelijkheid’ doen er minder toe. Aan de hand van uitdagende opdrachten gaan de deelnemers aan de slag.

In de boomgaard die omringd is door water staan mooie bomen die tot de verbeelding spreken. We zitten op de grond in het gras. De zon schijnt. Iedereen is geconcentreerd met zijn of haar eigen tekeningen bezig. Mieke loopt rond en helpt je op weg.

De workshops duren anderhalf uur en beginnen om 11 uur, half twee en half 4. Het is ook mogelijk om na de workshop te blijven tekenen in de boomgaard.

Opgeven voor workshop via www.miekedehaan.nl of mieke@miekedehaan.nl
Bij slecht weer gaan de workshops niet door, en komt er een nieuwe datum waarop we een workshop plannen en de zon bestellen.

Aanwezig: potloden, grafietstiften en zwart krijt, water, A3 papier, tekenplank met klemmen, plastic om op te zitten.
Eventueel zelf meenemen: krukje of stoel om op te zitten, eigen teken-/schildermateriaal, mooi papier.

Lees meer informatie over Mieke de Haan op www.miekedehaan.nl

Locatie
Prachtige boomgaard aan de Bloemendaalse weg, gelegen naast woonboerderij Vermaat nummer 56-58 .
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 22 jaar
bijzonderheden
Bij slecht weer krijgen degenen die zich via mail aangemeld hebben een nieuwe datum aangeboden.
Deel dit: