Activiteit

PARKBIOS draait Life of Pi

vrijdag 26 augustus 2016 , 19:00 uur

PARKBIOS: buiten in het Vromanpark eten & film kijken.

Het vakantiegevoel samen mét je gezin nog wat langer vasthouden? Kom dan naar PARKBIOS draait Life of Pi, want deze editie is voor iedereen vanaf 12 jaar!

Vooraf eet je met elkaar aan lange tafels onder de olmen, Kruim serveert een fantastische maaltijd, passend bij de film of het thema van de avond. Kies je er liever voor alleen film te komen kijken, dan kan dit ook. Je koopt dan geen filmkaartje, maar huurt je eigen stoeltje voor de avond.

FILM: Life of Pi

Het leven van Pi vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel (Pi), een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo. Een magistraal verhaal, verfilmd door de wereldberoemde regisseur Ang Lee, naar het boek waarvan alleen in Nederland al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

Voor wie: iedereen v.a. 12 jaar
Datum: vr 26 aug 2016
Tijd: 19:00 uur aanvang Diner, ca 20:30 uur aanvang Film
Locatie: Vromanpark bij de Chocoladefabriek

Locatie
Chocoladefabriek
Kosten toelichting
Film&Diner volwassene: leden/Biebpas voordeel €26, gasten €27,50. Film&Diner 12 t/m 16 jaar: €21 leden, gasten jeugd €22,50. Filmkaart: leden €6, overige gasten €7,50
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Illustration
 
Deel dit: