Activiteit

GouweStartCafé - Grip op geld

dinsdag 13 december 2016 , 19:15 - 21:00 uur

SUCCESVOL ONDERHANDELEN OVER JE TARIEF
Je bent zzp’er geworden omdat je goed bent in je werk. Je kent je markt en de concurrentie. Je weet dat je toegevoegde waarde levert. Toch durf je niet volmondig en overtuigend je eigen tarief te noemen. Misschien vindt de opdrachtgever het te hoog? Of te laag? Reken je een vaste prijs of een uurtarief?
Je worstelt met veel vragen. Daarom struikel je bij iedere acquisitie traject over de onderhandeling. Je wilt grip op geld. En de vraag waarom het niet lukt om minimaal dat inkomen te verdienen dat je voorheen ook in loondienst had, houdt je ’s nachts wakker.
Tijd om aan de slag te gaan. Zet de eerste stap en kom naar het GouweStartCafé op dinsdag 13 december.

Het maandelijkse GouweStartCafé is de plek waar startende ondernemers en jonge bedrijven nuttige kennis opdoen en kunnen netwerken. Het thema van de bijeenkomst op dinsdagavond 13 december is “Grip op Geld”. Succesvol onderhandelen over je tarief. Hoe doe je dat als zzp’er? En hoe bepaal je als startend ondernemer waar je je geld (verstandig) aan uitgeeft. Het wordt een interactieve avond vol praktische tips.

Aan het einde van een avond wordt een adviesgesprek over het betreffende thema verloot.

GouweStartCafé begint om 19.15 uur (inloop vanaf 19.00 uur), duurt tot 21.00 uur en vindt plaats bij de Zelfmakers aan de Nieuwe Gouwe Westzijde 3A te Gouda. Deelname is gratis, aanmelden kan via http://gouwestart.nl/

Het café is een initiatief van zes Goudse ondernemers met verschillende expertises en veel ervaring op het gebied van ondernemerschap. Denk eraan om je visitekaartjes, relatiegeschenken en/of folders mee te nemen voor de goodiebags!

Met...
Jostal Schalkwijk van Executive Creator
Jacqueline van Oosterhout van Team2win
Dorotheé Beens van Eigen-Wijsz
Pepijn Janssenvan Account Connect Commerciële Dienstverlening
Oscar van der Wijk van Oscar van der Wijk - fotografie
Loes Vork van Vork Communicatie - Loes Vork

Locatie
De Zelfmakers
Nieuwe Gouwe Westzijde 3a
Gouda
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Koffie & thee voor eigen rekeing
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: