Activiteit

Geannuleerd ivm ziekte Rogier: Concert voor Dierentehuis Midden-Holland

vrijdag 10 februari 2017 , 20:00 - 22:00 uur

Vorig jaar heeft het Dierentehuis Midden-Holland i.v.m. met een hardnekkige besmettelijke kattenziekte besloten om tijdelijk te sluiten. In samenwerking met de dierenarts en het Veterinair Diagnostisch Laboratorium (UVDL) van de Universiteit Utrecht hebben ze de afgelopen weken hard gewerkt om het dierentehuis schimmelvrij te maken. Het wachten is nog op de laatste testuitslagen voordat het Dierentehuis weer helemaal open kan gaan. 

Ondertussen is alles weer schoongemaakt en zijn ze gestart met het herinrichten van de kattenverblijven, hiervoor is behoefte aan van alles. Bijvoorbeeld krabpalen en speeltjes voor de katten. Om het dierentehuis hierbij te ondersteunen organiseer ik een huiskamerconcert waarbij de hele opbrengst ten goede aan het dierentehuis komt.

Op 10 februari komt Rogier Pelgrim bij ons spelen. Rogier wordt in 2012 bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma
‘De Beste Singer Songwriter van Nederland.’ Giel Beelen en Eric Corton loven hem om zijn virtuositeit als zanger. Later dat jaar wint hij de Grote Prijs van Nederland. In diezelfde wedstrijd wint hij ook de prijs voor beste muzikant.

Heb je zin in een intiem concert van een ras artiest reserveer dan kaarten via concert@gertensimone.nl voor meer info over het concert zie onze website.

Wellicht tot 10 februari!

Locatie
Op de Veenenburg, vlakbij Winkelcentrum Bloemendaal. Na reservering wordt het volledige adres doorgegeven.
Kosten toelichting
De opbrengst van de avond (kaartjes en eventuele xonsumpties) gaan 100% naar het Dierentehuis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: