Activiteit

Lezing: De jaarcyclus in de moestuin

woensdag 22 maart 2017 , 20:00 - 22:00 uur

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op woensdagavond 22 maart a.s. om 20.00 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing van Wout Wegerif.

Op woensdag 22 maart geeft de heer Wout Wegerif een lezing over moestuinieren. Dat kan in een volkstuin, maar tegenwoordig kweken veel mensen al groenten en kruiden in bakken op terras of balkon. Met de juiste adviezen is het mogelijk uiteindelijk een goed eetbaar product te oogsten. Hij heeft ook veel ervaring met fruitbomen en struiken. Hij neemt de toehoorders mee door het seizoen van zaaien, verzorgen en oogsten en heeft aandacht voor het zelf compost maken, een niet te onderschatten onderdeel van het moestuinieren. Een lezing over een deel van het tuinieren dat veel plezier kan opleveren mits men de juiste methoden toepast, deze lezing kan u dus veel profijt opleveren!

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet?leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’ of aan de achterzijde van het gebouw.

Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl

Locatie
Driestar Educatief
Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
voor niet leden 5 euro
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: