Activiteit

'Gouda aan tafel' - ontmoetingsmaaltijd

vrijdag 19 mei 2017 , 17:30 - 22:00 uur

Op vrijdag 19 mei organiseert stichting Gouda voor Elkaar een ontmoetingsmaaltijd. Deze avond kunnen de diverse bewoners van onze kleurrijke stad elkaar beter leren kennen. In het bijzonder willen we de vluchtelingen/statushouders die in Gouda zijn komen wonen een warm hart toedragen en ze welkom heten in onze stad. Dat doen we door met z’n allen te genieten van gerechten uit verschillende wereldkeukens en van elkaars gezelschap.

De deuren openen om 17.30 uur, de maaltijd start om 18.30 uur en is gratis. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@goudavoorelkaar.nl

Om het buffet een veelkleurige weerspiegeling te laten zijn van onze Goudse samenleving, zijn we nog op zoek naar mensen die thuis of op locatie een lekker gerecht(je) willen klaarmaken. Als je hierin interesse hebt, kun je dat doorgeven via info@goudavoorelkaar.nl. Gemaakte kosten worden vergoed. Koken op locatie kan vanaf 15.00 uur.

Alle info op een rij
Wanneer: vrijdag 19 mei
Waar: Bleulandweg 1C – tegenover het ziekenhuis (dit is de locatie van SamSam, vrijetijdscentrum  voor mensen met een licht verstandelijke beperking)
Hoe laat: inloop vanaf 17.30, maaltijd start om 18.30 uur.
>>De maaltijd is gratis<<

Locatie
SamSam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: