Activiteit

Stichting Sekieta : "Hare Krishna aan de Hollandse IJssel"

Maandelijks: Op Tweede zaterdag , 16:00 - 19:00 uur

Op 10 juni zal er een lezing gehouden worden door Jaghadesha Prabhu over de Bhagavad Gita op de lokatie Hoogstraat 162a in Haastrecht. Deze lezing gaat beginnen om 16.00 uur en de gehele samenkomstr zal tot 19.00 uur duren.

Jaghadesha heeft 25 jaar gewoont in Suriname en heeft meegeholpen tot het aldaar oprichtren van de Hare Krishna Gemeenschap.

Hij kan levendig vertellen en het stellen van vragen na afloop wordt zeer op preis gesteld.

Er zal Kirtan zijn, Mantra meditatie...en na afloop zal er gezamelijk een Vedisch Vegetarische maaltijd genuttigd worden.

Kortom: muziek, zang, Mantra Meditatie en gezellig samen zijn. Het zal prettig zijn als U zich opgeeft in verband met de maaltijd. Steeds zal eens per maand de tweede zaterdag een Namahatta bijeenkomst georganiseerd worden met steeds een andere spreker.

Jaghadesha Prabhu is vanaf zijn tienerjaren bezig met het bestuderen van de Veda's en hij kan hier heel boeiend over vertellen.

Locatie
Hoogstraat 162a in de Paardenstal van wijlen mw. Pauline Bisdom van Vliet.
Kosten toelichting
Kleine bijdrage van 5 euro voor de maaltijd en de spreker.
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
De activiteit zal zeker doorgaan ook bij aanwezigheid van slechts 1 gast. Wel graag tevoren aanmelden middels een sms inn verband met de hoeveelheid Vedische maaltijden die er tevoren gemaakt zullen worden.
Deel dit:
1 reactie

Laura Jansen

di 16 mei 2017 19:12
la.jansen @planet.nl ook kunt u per sms aanmelden via 06-22236125