Activiteit

GRATIS YOGA BEACH EVENT

zondag 2 juli 2017 , 9:30 - 11:00 uur

Jubileum editie Yoga on the Beach + gratis ontbijtje en goodiebag. Elk jaar weer een unieke ervaring, waarbij de deelnemers de mogelijkheid krijgen om een Yoga les te volgen die voor jong en oud toegankelijk is. Of je nu een beginner bent op het gebied van Yoga beoefening of een gevorderd Yoga student, een ieder is van harte welkom. Het Goudse Stadhuis op het marktplein in Gouda dient als decor tijdens de vijfde YOGA ON THE BEACH. Met je handdoek of mat op het zand, het stadhuis op de achtergrond neemt docent Rashna Tjikhoeri je mee in de wereld van Klassieke Hatha Yoga. De kerkklokken op de achtergrond dragen bij aan het unieke karakter van dit event. Neem voor de les een grote handdoek of mat en iets te drinken mee, zodat je optimaal kunt genieten van de Yoga.
En omdat we op 2 juli aanstaande het 5-jarig jubileum vieren van YOGA ON THE BEACH staat alle inschrijvers die deelnemen aan de Yoga les een aantal verrassingen te wachten. Een van de verrassingen is dat we onder de eerste 50 inschrijvers die deelnemen aan de les op 2 juli een aantrekkelijk verrassingspakket verloten. Na deze bijzondere yoga les hebben wij een ontbijtje voor je klaarstaan om ons 5 jarig jubileum te vieren. Schrijf je snel in bij Boek- en Inspiratiewinkel Eressëa www.eressea.nl of via www.rashna.nl/contact , want de plaatsen zijn beperkt. Graag tot 2 juli, en dan gaan wij er samen een super leuk Yoga feestje van maken.

DOE JE OOK MEE MET HET GEZELLIGE ONTBIJTJE? GEEF JE DAN EVEN OP, DAN WETEN WE HOEVEEL CROISSANTJES EN ANDERE LEKKERE DINGETJES WIJ MOETEN INSLAAN.

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Illustration
 
Deel dit: