Activiteit

GarenspinnerijAcademie

zaterdag 1 september 2018 , 9:30 - 12:00 uur

We zijn succesvol onderweg met de eerstejaars studenten van de GarenspinnerijAcademie, bij deze de aankondiging voor de nieuwe eerste jaars voor volgend jaar. Leer in 3 jaar alles wat nodig is om goed werk te maken. Je bestudeert klassieke technieken en expressieve of abstracte manieren van werken. Of je nu beginner bent of gevorderd, het doel is je vaardigheden en kennis te vergroten om een intenser eindresultaat op papier of doek te bereiken. De GarenspinnerijAcademie is ook heel geschikt als vooropleiding voor een kunstvakopleiding.

ateliers en werkplaatsen

De GarenspinnerijAcademie kent ateliers en een werkplaatsen. De atelierlessen worden gegeven op maandagochtend en avond enop zaterdagochtend en middag. Zaterdagmiddag is een speciale werkplaats waar je zelfstandig werkt aan je eigen project onder begeleiding van een docent. Je bent vrij om in elke discipline te werken die je wilt. Je schrijft je in voor één of meerdere ateliers. Aangeraden wordt om vooral ook de combinatie met de werkplaats te doen omdat je zo je echt kunt verdiepen in het werk.

docenten

De docenten van de ateliers zijn Suzan Schuttelaar en Ruud Verkerk. Beiden gerenommeerde kunstschilders met ieder hun eigen stijl en interesses. Op zaterdag tijdens de werkplaatsuren word je afwisselende begeleid door Suzan, Ruud of door gastdocenten met kennis van specifieke disciplines.

modules

jaar 1
Tekenen, schilderen en modelstudies. Kunstgeschiedenis loopt als rode draad door de hele cursus heen. Samen bezoeken we musea en tentoonstellingen.

jaar 2
Eigen keuzes maken en projecten ontwikkelen. Tevens leer je hoe je jouw werk presenteert en documenteert.

jaar 3
Artistieke verdieping: we werken toe naar een eindtentoonstelling.

Atelier
30 lessen / ma 12:30-14:00 / v.a. 20 september / 6x € 100 / volwassenen
30 lessen / wo 20.00-22.30 / v.a. 20 september / 6x € 100 / volwassenen
30 lessen / za 09.30-12.00 / v.a. 20 september / 6x € 100 / volwassenen

Werkplaats
30 lessen / za 15.00-17.30 / v.a. 20 september / 6x € 100 / volwassenen

Cursusdata

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Kosten toelichting
Zie website
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: