Activiteit

DeBroekriem workshop: LinkedIn en het inzetten van je hard skills

woensdag 2 mei 2018 , 9:00 - 13:00 uur

Je hebt alle 1001 LinkedIn goeroe's al gehoord. Het is tijd voor de logica van de basale communicatie. Tijd dus voor de tips van goeroe nummer 1002 Hedzer Kooistra. Hij wil werkzoekenden laten zien dat LinkedIn leuk is, maar dat als de inhoud van je profiel niets of weinig vakinhoudelijk vertelt, je net zo goed niet op LinkedIn kunt gaan zitten. Je moet graven naar je hard skills.

Communiceren met LinkedIn? Besef dat LinkedIn niet meer is dan die eerste ronde van het hele sollicitatieproces. Besef vooral ook dat je maar een split second krijgt om jouw boodschap over te brengen op de voorbij-razende-tijdlijn van een recruiter of werkgever.

We hebben het allemaal. We willen graag vertellen hoe we werken en hoe 'effectief' we dingen voor elkaar krijgen. Wil die werkgever dat in die fase weten? Die werkgever wil in de eerste ronde alleen weten of je 'het' kunt.

Ben je enthousiast, creatief, hands-on, een aanpakker, een mensen-mens of een duizendpoot? Nee, je bent alleen maar wollig. Als je wol produceert, zeg dan in ieder geval hoeveel zakken je aflevert en van welke kwaliteit jouw wol is. Die werkgever wil weten of jij morgen kunt lassen, boekhouden, programmeren of medische apparatuur kunt instellen. Zou je die werkgever kunnen overtuigen met jeukwoorden? Je overtuigt niet met wollige zelf kwalificaties. Wel met je vakinhoudelijke vaardigheden en met concrete functietitels die bekend zijn in jouw vakgebied.

Doe daarom mee met de workshop van Goeroe 1002 en verbeter je LinkedIn profiel en CV.

Locatie
LAB
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: