Activiteit

Wie verdient er volgens jou een lintje? Draag hem/haar nu voor

vrijdag 26 april 2019 , 9:00 uur

De jaarlijkse lintjesregen is traditioneel de dag voor Koningsdag. Dit jaar zijn twaalf trotse Gouwenaars in het zonnetje gezet met een welverdiende koninklijke onderscheiding. In Gouda zijn heel veel vrijwilligers actief. Gouwenaars die zich belangeloos en vaak in alle bescheidenheid inzetten om het leven voor ons een beetje mooier te maken. Wie dit al vele jaren en zeer intensief doet kan in aanmerking komen voor een koninklijke onderscheiding. Ken jij zo een Gouwenaar die een lintje verdient?

Hoe krijgt iemand een lintje?

Iemand kan pas een lintje krijgen als die persoon wordt voorgedragen. Daarvoor gebruik je het officiele voordrachtformulier. Op www.lintjes.nl vind je het formulier en alle overige informatie waar een voordracht aan moet voldoen. Heb je daarna nog meer vragen dan kan je mij bellen bij de gemeente Gouda.

Vóór 1 juli indienen

Let op! Wacht niet te lang, want voor de eerstvolgende lintjesregen op 26 april 2019 moeten de voordrachtformulieren voor 1 juli 2018 zijn ingediend bij de burgemeester. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de gemeente Gouda 140182 of per mail: lintjes@gouda.nl

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Waardering
Illustration
 
Deel dit: