Activiteit

Yoga in de Serre

dinsdag 18 september 2018 , 16:00 - 17:00 uur

Geniet van een yogales voor volwassenen op een ongewone plek die ook geschikt is voor beginners. Yoga betekent eenheid (van lichaam, geest en ziel) en is meer dan een serie houdingen die uitgevoerd wordt ter ontspanning. Het omvat vijf elementen die samen vormen wat yoga in essentie is. Het uitgangspunt van de traditionele yogafilosofie zoals deze eeuwen geleden in India is ontstaan is het lichaam gezond te houden en fit te maken voor (langdurige) meditatie. Om het lichaam gezond te houden en fit te maken is er aandacht voor lichaamshouding (asana), ademhaling (pranayama), ontspanning (shavasana), voeding en positief denken en meditatie (dhyana). Het doel van Yoga is om vanuit een toestand van onwetendheid bewust te worden en tot inzicht te komen. Yoga is niet moeilijk. Iedereen kan yoga beoefenen. Het enige wat je nodig hebt om yoga te kunnen beoefenen is een ademhaling.

De yoga les wordt gegeven door Rashna Yoga en coaching. Al op hele jonge leeftijd wist Rashna Tjikhoeri diep van binnen dat zij anderen wilde inspireren. Dat zij anderen (opnieuw) in verbinding wilde brengen met innerlijke hulpbronnen om innerlijke vrede te ervaren door het persoonlijk lijden te stoppen en om hen handvaten aan te reiken op het pad van zelfrealisatie.
Het begeleiden van innerlijke transformatieprocessen op het pad van zelfrealisatie, dat is waar Rashna yoga en coaching zich op richt.

Deze activiteit is onderdeel van de Vredesweek Gouda

Kosten: 4 euro pp

Meld je aan via de website!

Door: Rashna
Waar: Serre Verzetsmuseum Zuid-Holland, Turfmarkt 30                        

U betaalt aan de kassa, u kunt helaas niet pinnen

Locatie
Café Vrijheid (voorheen van Verzetsmuseum Zuid-Holland)
Kosten toelichting
4 euro pp
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Sport / spelyoga
Illustration
 
Deel dit: