Activiteit

Kunnen wij onszelf kennen? Lezing van Anton Philips

zaterdag 17 november 2018 , 14:00 - 16:00 uur

Kunnen wij onszelf kennen? Lezing naar aanleiding van het boek van Bill Hendricks: “The person called YOU. Why you’re here, why you matter & what you shoud do with you life." Boven het Orakel van Delphi hing de spreuk: gnothi seauton – ken uzelf. Is dat nog steeds van belang? Je persoonlijke why ontdekken. Helpt dat bij betekenisvol werken en leven? Hoe ontdek je jouw persoonlijke why? En hoe goed kunnen we onszelf leren kennen. Hangt dat samen met onze intrinsieke motivatie.
En wat kunnen we ermee als we die ontdekken? Anton Philips, (1932) voorzitter van Stichting Emergo, is vanaf zijn jeugd geboeid geweest door ideeën die mensen en organisaties helpen om goed te functioneren. Na studie in Delft en een periode van vrijwilligers werk werkte hij 15 jaar bij Philips Telecommunicatie en bij Philips Mexico. Hij is de oprichter van Emergo BV, bureau voor loopbaancoaching, training en advies. Vanuit dat bedrijf heeft hij honderden mensen geholpen passende stappen in hun loopbaan te nemen. Zijn visie is een maatschappij waarin mensen werk doen dat hen echt voldoening geeft en waarin zij hun talenten maximaal kunnen inzetten en ontplooien. De beste plaats om daar nu aan te werken is met de jeugd die keuzes maakt voor studie en beroepsrichting. Daartoe richtte Anton in 2006 Stichting Emergo op.
Hij is co-auteur van het boek “De kracht van Motivatie” (2013) en waarvan onlangs een herziene, zevende druk verscheen.

Docent: dhr. A. Philips (Anton) Gouda, het Inspiratiehuis, zaterdag 17 november 2018, 14.00-16.00 uur.

Lezing € 20,00 georganiseerd door Het Kantoor van nu

Locatie
Werken, ontmoeten en ontplooien in Het kantoor van nu.

Het kantoor van nu is een inspirerende ontmoetingsplek voor zakelijke bijeenkomsten en een thuishaven voor mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun loopbaan. In het Rijksmonument aan de Peperstraat in Gouda bent u van harte welkom voor het organiseren van geheel verzorgde teamdagen en netwerkbijeenkomsten en arrangeert u zakelijke ontmoetingen.

Het kantoor van nu is volledig ingericht op de moderne mens en zijn/haar manier van werken. Dat betekent dat we ook aandacht schenken aan professionele ontwikkeling en u een stap verder kunnen helpen in uw carrière. Via moderne inzichten in loopbaancoaching, inspirerende workshops en uitdagende teamtrainingen helpen we mensen in elke fase van hun loopbaan op weg naar de volgende stap. Wij werken daarvoor nauw samen met een aantal specialisten binnen diverse vakgebieden:

Stichting Emergo (MotivatieProfiel® en MotivatieKompas®)
Living Well (sportcoaching)
Fier (verbetering van vitaliteit en concentratie)
Aanbieders van Human Resource-instrumenten
Kosten toelichting
Lezing € 20,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
bijzonderheden
Tickets zijn verkrijgbaar via: https://hetkantoorvannu.nl/product/kunnen-wij-onszelf-kennen/
Illustration
 
Deel dit: