Activiteit

Wellness sessies Gouda - 'Connection'

Maandelijks: Op Tweede dinsdag, woensdag , 14:30 - 18:30 uur

De sessies die ik aanbied, bevorderen fysiek, psychologisch en emotioneel welzijn en helpen je contact te maken met je potentieel. 'Connection' betekent in de eerste plaats verbinding met jezelf, met de intelligentie van je lichaam en je hart. Daar wil ik je graag in ondersteunen.
Ik werk met een zachte aanraking en verbind me met de subtiele ritmische bewegingen in je lichaam. Dit ondersteunt het vermogen van het lichaam om tot een diepe ontspanning te geraken. De technieken die ik toepas zijn afkomstig uit de cranio sacraal therapie en acupressuur. Deze zachte manuele technieken en methodes worden gecombineerd en als zeer prettig en ontspannen ervaren.

In 2005 begon ik een praktijk in Gouda en werkte daar tot begin 2014. Momenteel werk ik voornamelijk nabij Fulda, in het hart van Duitsland. Eén maal in de maand ben ik voor enkele dagen in Nederland om sessies te geven. Gezien ik beperkt in Nederland ben heb ik mijn profiel aangepast aan de wellness sector.

 

Locatie
in de ruimte van Ki-no-nagare, op de 1e verdieping
Kosten toelichting
70 euro
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
bijzonderheden
Ik ben volgens de wet geen zorgverlener en mijn sessies worden niet vergoedt door een ziektekostenverzekering. De sessies duren ongeveer een 1 uur en een kwartier en de prijs is 70€ (incl.), contante betaling heeft de voorkeur.
start / einde
Gestart op di 11 september 2018. Beëindigd wo 12 september 2018
Illustration
 
Deel dit: