Activiteit

Gouds Sustainable Food Event

woensdag 10 oktober 2018 , 19:30 - 22:00 uur

Lekker en duurzaam eten? Wil jij ervaren hoe dat samen gaat? Kom dan op 10 oktober naar het Gouds Sustainable Food Event. Ontdek wat 'goed' eten is waar jij en onze planeet langer van kunnen genieten. Vanaf 19.30 bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekker duurzaams erbij van Gouds Lunchcafé curcuma en winkel & lunchroom Your Foodprint.

Het programma start om 20.00 uur. Hanneke van Ormondt van Urgenda vertelt hoe het nu precies zit met duurzaam eten en Adrian de Groot Ruiz van True Price laat zien dat de prijs die jij betaalt voor eten en drinken vaak niet echt de prijs is die jouw voedsel kost.

Zelf kun je testen wat jij al van duurzaam eten weet - of misschien juist niet – in een uitdagende pubquiz. Kennis is niet nodig - je kunt juist een hoop opsteken! Daarna help jij jezelf en anderen bij het maken van goede keuzes. Geen vage goede voornemens, maar dingen waar je de dag erna gelijk al mee kunt beginnen. Dus kom op 10 oktober naar het Wellantcollege in Gouda en laat je inspireren!

De streekmaaltijd met producten van Rechtstreex, klaargemaakt door de Eco-leerlingen van het Wellantcollege is helaas al volgeboekt.

Locatie
Wellantcollege
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Illustration
 
Deel dit: