Activiteit

Culturele Reis Showcase - Hoe kan identiteit je kop redden?

donderdag 8 november 2018 , 20:00 - 23:00 uur

Onderdeel van Avonden van het Huis door Stichting iNSPIRED by iNSPIRATION & het Vijfde Huis

Onze gast vandaag: ARMANDO ELLO, film maker en fotograaf en bekent van ondermeer HoezoIndo. Vandaag wordt je geïnspireerd om je bewust te worden van de invloed van jouw identiteit op je dagelijkse leven. Je wordt meegenomen aan de hand van Armando's eigen cases en welke rol identiteit heeft gespeeld in zijn carrière als fotograaf. Hij laat jou zien hoe hij fotografie-projecten heeft gefinancierd, boeken heeft uitgebracht en media-aandacht heeft gegenereerd om zijn missie te ondersteunen.

 

In deze avond leer je wat er achter de schermen van zijn werk gebeurt en geeft hij je inzicht in hoe zijn diepere motivaties en identiteit een rol speelt in alles wat hij doet en hoe jij daar inzichten in kunt vergaren, of je nou wel of niet een Indische achtergrond hebt.

 

En traditie getrouw aan de Avonden van het Huis wordt je natuurlijk betrokken. Het is een workshop, dus we gaan ook aan de slag met je persoonlijke identiteit en hoe je die zelf kunt gebruiken om je missie, visie of waarom te ontdekken en te vormen.

 

Lijkt dit je interessant?
Dan heb je geluk! Armando gaat vandaag de twee programma delen vullen, dus de volledige avond is gewijd aan identiteit!

 

Gespreksthema: Hoe identiteit je kop kan redden. Weten wie je bent geeft je kracht en betekenis.

Bij uw ticket inbegrepen: Fiets- en auto parkeren, koffie, thee en kleine versnaperingen.

Voorgestelde bijdrage: Om ons te helpen deze stimulerende avonden te creëren, vragen we om uw bijdrage. € 5 zal ons helpen sommige kosten te dekken en meer inspirerende avonden te creëren. Bestel vooraf of doe je gewenste donatie op lokatie. 

Datum: donderdag 08 november 2018

Tijd: Deuren open 19:30

Showcase start: 20:00; pauze 20: 45-21: 00 | tweede helft 21: 00: 21: 45 | na borrelen mogelijk tot 23.00 uur (alcoholische dranken tegen kleine vergoeding).

 

Stichting iNSPIRED by iNSPIRATION heeft wekelijks op donderdagavond een thema event i.s.m het Vijfde Huis. Je donatie van €5 of meer helpt ons mensen een podium te blijven bieden om hun inspiratie met je te delen!

Locatie
Gratis parkeren
Kosten toelichting
Op donatie basis: gevraagde bijdrage €5. Vooraf doneren of op lokatie is mogelijk.
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: