Activiteit

Toekomstatelier Gouda 2030

maandag 12 november 2018 , 19:30 - 21:30 uur

Hoe ziet Gouda er over meer dan tien jaar uit? Wat voor stad willen we in 2030 zijn? Welke opgaven en thema’s bepalen de Goudse agenda voor de komende jaren? De gemeente gaat de stad in om te vragen hoe Gouwenaars hun toekomst zien. Met als eindresultaat een toekomstvisie voor Gouda in 2030 die richting geeft.
Voor het opstellen van de toekomstvisie hebben we Gouwenaars nodig! We zijn op zoek naar inspirerende ideeën, kritische vragen en goede keuzes voor de toekomst van Gouda. Samen met inwoners en partners van de stad zoals het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en wetenschap gaan wij de toekomst vormgeven.


Denk en praat mee tijdens het Toekomstatelier


Heeft u hét gouden idee voor Gouda? Meld u aan voor het Toekomstatelier! We horen graag waar u trots op bent in Gouda en wat verbeterd zou kunnen worden. Ook gaan we de belangrijkste kansen en opgaven voor Gouda bespreken. Hoe wonen en werken we in 2030? Waar ontmoeten we elkaar en hoe zorgen we voor elkaar in de toekomst? Alle inwoners en partners van de stad zijn welkom om mee te praten over de toekomst van Gouda. De opgehaalde informatie uit het Toekomstatelier vormt de basis voor een aantal toekomstscenario’s voor Gouda in 2030. Deze scenario’s zijn schetsen van hoe Gouda er mogelijk uit gaat zien in de toekomst. De scenario’s leggen we begin 2019 voor aan de stad. De keuze voor uw toekomst is dan aan u.


De gemeente Gouda heeft u nodig! Denkt u mee over de toekomst van uw stad?
Opgeven kan via gouda.nl/toekomstvisie of stuur een mail naar toekomstvisie@gouda.nl.

Wanneer
Maandag 12 november 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Waar
De Jodan Boys, Sportlaan 8 Gouda

Locatie
De Jodan Boys, Sportlaan 8
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: