Activiteit

Live training: Vind de baan die bij je past!

woensdag 19 december 2018 , 19:30 - 21:30 uur

Op woensdagavond 19 december organiseer ik een inspirerende en interactieve avond vol informatie en inzichten. Ik leer je alles wat je wilt weten over mindset, je talenten, je loopbaan, heldere doelen stellen en het gericht solliciteren. Het is een interactieve avond dus je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen. We gaan het hebben over jouw talenten, wat voor jou belangrijk is in een baan, gericht solliciteren, heldere doelen stellen en je manier van denken. Alle elementen die nodig zijn om de baan te vinden die bij je past.

Je krijgt ook een werkboek tijdens de live training waar je aantekeningen in kunt maken en vragen in kunt beantwoorden. Dit waardevolle werkboek neem je mee naar huis. Hier zit tevens je actieplan in zodat je thuis meteen de eerste stap kunt zetten richting de baan die bij je past.

Programma:
19.00 uur: Inloop en ontvangst met koffie en thee.
19.30 uur: Live training Vind de baan die bij je past!
21.30 uur: Einde live training.

Na deze avond heb je allerlei handvatten en inzichten gekregen om verder te zoeken naar de baan die bij je past! Verder heb je een waardevol werkboek met allerlei oefeningen en een actieplan waar je meteen mee aan de slag kunt.

Dit wordt een unieke live training. Een avond om nooit te vergeten! Het is bij de Driestar educatief in Gouda. Het adres is Burgemeester Jamessingel 2. Het is op loopafstand vanaf het treinstation Gouda en je kunt er gratis parkeren. De koffie en thee staan voor je klaar! Ben jij erbij?

Een ticket kost € 25,-.

Heb je interesse of vragen? Stuur me dan een e-mail via info@lottehelpt.nl of meld je aan via mijn website www.lottehelpt.nl/training

Kun je niet wachten tot 19 december, dan heb ik een GRATIS e-book Ontdek je talenten! voor je met 3 oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt. Je kunt dit GRATIS e-book downloaden via www.lottehelpt.nl

Locatie
Het is bij de Driestar educatief in Gouda. Het adres is Burgemeester Jamessingel 2. Het is op loopafstand vanaf het treinstation Gouda en je kunt er gratis parkeren.
Kosten toelichting
een ticket kost €25,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: