Activiteit

Workshop: "boost your mindset"

donderdag 7 maart 2019 , 10:00 - 12:30 uur

De Broekriem is een landelijke organisatie van werkzoekenden voor werkzoekenden en organiseert regelmatig workshops in Gouda en omgeving. Deze keer gaan we aan de slag met het creëren van een positieve mindset. Hoe ga jij om met je werkloosheid? Zie je het als een tijdelijke uitdaging of voel je je hulpeloos? Hoe ga jij om met afwijzingen? Blijf je erin hangen en betrek je het op jezelf of zie je het als een leermoment en ga je meteen door met solliciteren? Hoe ga jij om met angst als je een sollicitatiegesprek hebt? Dit heeft allemaal met je eigen mindset te maken.

In deze interactieve workshop ga je ontdekken hoe je een positieve mindset kunt creëren. We gaan onder andere aan de slag met het herkennen van een statische en een groeimindset, het herkennen van angst, ons gedachtenpatroon en we gaan samen op zoek naar tools om problemen of beperkende ideeën om te buigen naar een effectieve oplossing. Ook wisselen we tips uit om positief te blijven als werkzoekende zodat je snel de baan vindt die écht bij je past.

Ik geloof dat als je op zoek bent naar de baan die bij je past dat het essentieel is om een positieve mindset te hebben. Zo blijf je doorgaan met solliciteren. Ga je door als je een tegenslag krijgt. Zie je een afwijzing als leermoment en verbeter je je sollicitatie skills omdat je gelooft als je meer oefent, dat je beter zult worden.

De workshop wordt gegeven door Lotte Klene. Lotte is een energieke en enthousiaste loopbaancoach en helpt werkzoekenden hun kwaliteiten, toegevoegde waarde en ambities te benoemen, te vertalen en om actie te ondernemen om de baan te vinden die écht bij ze past.

Locatie
Domino Inloophuis, Oosthaven 31C, 2801 PD Gouda
Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
graag aanmelden via de site van De Broekriem
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: