Activiteit

Poppentheater

zaterdag 23 maart 2019 , 14:00 - 15:30 uur

Poppentheater MolMaa geeft een poppenvoorstelling voor kinderen vanaf 2 tot en met 7 jaar. De voorstelling is gebaseerd op het boek 'Er kan nog meer bij 'van Ingrid en Dieter Schubert. Bever heeft een boot gemaakt, helemaal alleen. Hij is er erg trots op. Als hij een stukje gaat varen komt hij al zijn vrienden tegen. Zijn vrienden vinden de boot heel mooi. Ze geven hem allemaal complimenten en ze vragen of ze ook mee kunnen op de boot. Oh nee! Bever komt er achter dat zijn boot te klein is. Wat moet hij nu doen? Hij gaat naar huis en maakt een grotere boot waar al zijn vrienden op kunnen. Vlinder komt ook nog langs gevlogen, die wil volgens mij ook wel op die mooie boot. Als dat maar goed gaat zoveel dieren. Wil je weten hoe dit afloopt, kon dan zaterdag 23 maart naar de voorstelling kijken.

Er is een voorstelling om 14:00 en om 15:30 uur in klein theater zwaan. De kosten zijn 5 euro p.p

Na de voorstelling mogen de kinderen de dieren en het decor komen bekijken en voelen. Ook mogen ze vragen komen stellen.

Bij de uitgang is het boek met een eigengemaakte bever te koop voor 16 euro. Voor de kinderen die het boek al hebben, maar wel een bever willen, is de bever te koop voor 3 euro.

Ben je enthousiast geworden en wil je naar de voorstelling komen, stuur dan een mail naar maaike_kaptein@hotmail.com. Wil je in de mail zetten met hoeveel kinderen en volwassenen je komt en welk tijdstip?

Voor meer informatie kijk ook op www.MolMaa.nl

 

Locatie
www.MolMaa.nl of Kleintheater Zwaan
Kosten toelichting
5 euro p.p
Leeftijd
Vanaf 2 t/m 7 jaar
Illustration
 
Deel dit: