Activiteit

Pop-up expositie in voormalige fietsenwinkel tijdens open Atelier Route

za 13 apr 2019 - zo 14 apr 2019 , 12:00 - 18:00 uur

Tijdens het open atelier weekend op 13 en 14 april presenteert beeldend kunstenaar Saskia Janssen twee documentaire projecten (fotografie/film) in de voormalige fietsenwinkel op de hoek van de burg. Martenssingel/Ijssellaan. Haar kunstprojecten zijn gebaseerd op verhalen van gewone bijzondere mensen. Ze wil doordringen tot de mensen die ze portretteert, tot hun levens, hun geschiedenis en hoe ze 'dealen' met het leven. Haar werk is sterk verbonden met wie ze zelf is en waar ze vandaan komt en de vragen die ze zichzelf daarover stelt.

 
Voor mensen die ook geïnteresseerd zijn in fietsen: eigenaar van de voormalige winkel van van Leeuwen tweewielers heeft plannen om het voormalige winkelpand in de toekomst om te toveren tot een fietsenmuseum. Tijdens de atelierroute alvast een voorproefje: Op beide dagen is vanaf 14.00 ook zijn bijzondere collectie oude fietsen te zien!

Ook leuk voor de kinderen van de ouders die komen kijken: Kom zelf uitvinden wat je allemaal kunt maken van oude fietsbanden.

 



 

 

Nog geen reacties

 
 

AFZENDER

Saskia Janssen
Bewoner, Ondernemer
Privacy
Over Gouda Bruist
Dit is een website van coöperatie Gebiedonline
 

Locatie
Voormalige fietsenwinkel van Leeuwentweewielers. Burg.Martenssingel 100.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op za 13 april 2019. Beƫindigd zo 14 april 2019

Illustration
 
Deel dit: