Activiteit

Contact en Instemming, introductie in het Wheel of Consent

woensdag 3 juli 2019 , 19:00 - 21:00 uur

Hoe zou je leven er uit zien als je je grenzen duidelijk voelde en je daar ook naar zou luisteren?
Zou je dat willen ervaren? 3 Juli lichten we een tipje van de sluier op: Contact, we hebben het dagelijks. Intens of oppervlakkig. We genieten ervan, verlangen er naar én worstelen er mee. Het lijkt zo vanzelfsprekend en toch is dat het allerminst.
In deze training maak je kennis met alle facetten die bij contact een rol spelen. Je doet dit door letterlijk in het Wiel van Instemming* te stappen en te spelen met dynamieken die binnen contact een rol spelen. Je doet dit met actuele situaties uit je eigen leven. Zo ontdek je hoe jij om gaat met geven, nemen, ontvangen, toestaan en het stellen van grenzen of het inbouwen van veiligheid voor jezelf.
Door het creëren van bewustzijn in je eigen omgang met anderen wordt het mogelijk om, keuzes te maken die beter bij je passen, en invloed uit te oefenen in contacten die voor jou belangrijk zijn. Hiermee creëer je een basis voor authentiek, veilig en oprecht contact.
De cursus vindt plaats binnen een warme, respectvolle en humorvolle sfeer.

Aanmelden kan via: kernkrachtnu@gmail.com


*https://www.kernkrachtnu.nl/kern/wheel-of-consent/

Deze groepsles is de eerste in een reeks van 3. Vervolg lessen zijn een mogelijkheid, geen verplichting. Praktische kennis van het Wiel van Instemming is echter wel noodzakelijk om deel te kunnen nemen aan de 2e vervolg les eind Juli.

 

Locatie
Het Vijfde Huis
Kosten toelichting
vergoeding: 35,- inclusief koffie, Thee en wat lekkers
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
12
Deel dit: