Activiteit

Alpha cursus (10 zondagavonden)

zondag 19 januari 2020 , 19:00 - 21:05 uur

Alpha cursus. Wat is Alpha? Tijdens de Alpha cursus gaan we op zoek naar de zin van het leven. Tijdens 10 zondagavonden komen we bij elkaar om de basis van het christelijk geloof met elkaar te beluisteren en te bespreken. Tijdens de cursus bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

Is er meer?
Wie is Jezus?
Bidden: waarom en hoe?
De Bijbel lezen: waarom en hoe?
Hoe zit het met de kerk?
 
Voor wie?
Of je nu regelmatig naar de kerk gaat of nog niets van het christelijk geloof weet, de Alpha cursus is er voor iedereen die wil nadenken over de basis van het geloof.

Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

 

Wanneer?

De cursus duurt 10 avonden en één zaterdag. De cursus is gratis. Lijkt het je wat? Kom dan de eerste keer gewoon eens vrijblijvend kijken of de cursus iets voor jou is. We starten op zondagavond 19 januari 2020 op het adres Antwerpseweg 5 te Gouda. De cursus loopt door tot en met zaterdag 4 april 2020.

Elke avond begint met koffie/thee, wat lekkers en gezelligheid. We starten om 19.00 uur en sluiten om 21.00 uur weer af.

 

Wees welkom!

Meer informatie is te vinden op de website van Alpha Nederland via https://www.alphanederland.org/

Illustration
 
Deel dit: