Activiteit

Muziektheater 'Vind je het gek!': hoe leef je met psychische kwetsbaarheid?

maandag 10 februari 2020 , 20:00 - 22:00 uur

De protestantse wijkgemeente Westerkerk in Gouda besteedt tijdens deze WesterAvond aandacht aan het leven met een psychische kwetsbaarheid. Velen hebben op de één of andere manier met een psychische kwetsbaarheid (bijvoorbeeld: een depressie of psychose) te maken. De Westerkerkgemeente streeft met de WesterAvond na dat er meer begrip voor ontstaat en dat psychische kwetsbaarheid bespreekbaarder wordt, waardoor het stigma dat ermee gepaard gaat, vermindert.

Om het onderwerp aansprekend te introduceren speelt toneelgroep ‘Kracht van Beleving’ op 10 februari het muziektheaterstuk ‘Vind je het gek!’. Deze ontroerende, humorvolle voorstelling is gebaseerd op waargebeurde levensverhalen en indringende portretten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Na het optreden is er ruim gelegenheid om gericht in gesprek te gaan over het onderwerp.

De avond wordt op maandag 10 februari 2020 gehouden in de Westerkerk, Eerste E.J. Potgieterstraat 37, Gouda. Aanvang: 20.00 uur. Het programma duurt circa 1,5 uur. Aanmelden is niet nodig.
Toegang is gratis; na afloop wordt er een collecte gehouden.
Kijk voor meer informatie op www.westerkerkgouda.nl

 

Locatie
kerkgebouw Protestantse Wijkgemeente Westerkerk Gouda
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
collecte na afloop
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Leven met depressie, psychose, anorexia
Illustration
 
Deel dit: