Activiteit

Kundalini meditatie

zondag 1 maart 2020 , 10:00 - 12:00 uur

Op zondagochtend 1 maart a.s. bied ik je de gelegenheid mee te doen aan een actieve Kundalini-meditatie. Deze meditatie is bij uitstek geschikt om uit je hoofd te komen en je aandacht en je gevoel in je lijf te laten zakken… Weg bij druk gedoe en geregel, ge-analyseer en denkprocessen… Nee, naar waar het in werkelijkheid om draait: jouw eigen bruisende energie. Jouw energie is vibrerend en je hele lijf is er van doortrokken: bijvoorbeeld zo mooi voelbaar als je schrikt, verliefd of ontroerd bent of kippenvel ergens van krijgt. Energie die vrij stroomt van je brein en denken enerzijds en naar de diepte van je lijf, onderin, onderaan je wervelkolom, anderzijds.

Als je die energie vrij maakt is er een overgave aan jezelf en je lijf en je kloppende hart – je zuchtende ademhaling. Waar gaat het anders om in jouw leven?

De Kundalini is dus levendige manier om spanningen, onderdrukte gevoelens en vast gewortelde denkpatronen los te laten en op te lossen.
Basis is beweging, uiten van wat er zich in het moment aandient en loslaten van die zware processen in je hoofd.
Er ontstaat ruimte, nieuwe inzichten en je voelt je meer positief en vol levensenergie.

Deze meditatie duurt circa anderhalf uur en bestaat uit verschillende fasen, waarin je via aandacht voor je lijf en expressie, stroomt naar integratie. Daarna kun je energiek, fris en opgeruimd de dag in. We starten altijd met meer contact met en aandacht voor je lijf door bio-energetisch lichaamswerk.

Van harte aanbevolen.

 

Aanmelden kan via https://bramboer.mijndiad.nl/inschrijven

Locatie
Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie maakt deel uit van Het Vijfde Huis
Kosten toelichting
15
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
25
Deel dit: