Activiteit

Vrouwencirkel Gouda

dinsdag 25 februari 2020 , 19:30 - 22:00 uur

Deze vrouwencirkel heeft als thema de ontluikende natuur, de allereerste blaadjes van het klein hoefblad kunnen misschien al doorkomen en de dagen worden nu toch merkbaar langer. Het eerst wakker worden vieren we met lichaamswerk, wat geluid, zang inzetten voor ritueel werk en de eerste verbinding maken met elkaar...Licht staat centraal in deze cirkelavond.

Wat neem je mee?

- een kaarsje
- iets lekkers om aan te trekken


Over de vrouwencirkels

Om heerlijk vrouw te zijn, vrouwelijke tradities te herontdekken en beleven, samen, met andere vrouwen, even lekker tijd voor jezelf, ontspannen...

Om laagdrempelig vrouwen hun vrouwelijke kracht, energie, natuur, te laten ontdekken en verkennen geef ik vrouwencirkels in Gouda. Deze vrouwencirkels zijn laagdrempelig. Het zijn avonden waarin we als vrouwen bij elkaar komen, praten over vrouwenzaken, ons verdiepen in vrouwelijke tradities zoals bijvoorbeeld orakelen, praten over voorouders en het altaar, over je band met de natuur en hoe die te verdiepen, over vrouwelijke energie en de fasen van vrouwelijkheid, over de godin(nen), seksualiteit, menstruatie, de Maan en nog veel meer.

Wat kun je zoal verwachten op een avond zoals dit?
We kunnen:
- ontspannen dansen op je eigen manier en in je eigen tempo en je lichaam even opnieuw leren voelen
- Mediteren
- lekker kletsen en lachen
- een thema bespreken
- een creatief iets samen doen
- traditionele vrouwen-dingen herontdekken zoals spinnen, weven, kleien, bakken, breien, koken, schilderen, zingen, orakelen, en nog veel meer
- praten over spiritualiteit of een laagdrempelig ritueel samen doen
- ontspanningsoefeningen doen zodat je eens heerlijk tot rust komt
- Muziek luisteren of gewoon even zitten en niks doen
- drummen
en nog veel meer...

De avonden worden gehouden in het Vijfde Huis in Gouda op de Livingstonelaan 54. Je kunt op het terrein parkeren. De entree is 20 euro, dit betaal je vooraf dmv een factuur die ik per mail naar je stuur na je mail van aanmelding of je boekt zelf de avond op de website bij "online boeken".
Er komt eventueel nog een donatie in de vorm van Pay as You Feel (waarin je zelf bepaalt wat de avond voor jou waard was en wat je kunt missen, dit is dus niet verplicht 😊).

Vergeet niet om je altijd minimaal 3 dagen van te voren aan te melden via oervrouw.witteraaf@gmail.com!

Als je je niet aanmeldt kun je helaas niet deelnemen, dit is om laatste moment afzeggingen te voorkomen zodat ik niet ineens de zaal niet kan betalen door eventuele afzeggingen. ;-) Heel erg bedankt en graag tot in de cirkel!

Locatie
Ingang Oost!
Kosten toelichting
20 euro met pay as you feel principe donatie, zie website
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Illustration
 
Deel dit: