Activiteit

Workshop Schatgravers - Cadeautip voor jezelf

vrijdag 13 maart 2020 , 9:30 - 11:45 uur

Wil jij af van je winterdip? Kan jij wel wat energie gebruiken? Gun jezelf dan de Workshop Schatgravers 💖Vrijdagochtend 13 maart a.s. staat deze workshop weer op de agenda. Wat kan je verwachten? Een positieve ochtend waarin je kennis maakt met het spel Schatgravers. Schatgravers is een spel met inhoud, het spelen van het spel geeft verbinding. Je zoekt naar je eigen talenten en die van anderen. 

 

Natuurlijk spelen we het spel op de gebruikelijke manier. Maar ik laat je ook kennismaken met vele andere spelvarianten. Het spel is prachtig om met je gezinsleden, vrienden of leerlingen te spelen.

 

Naast het spelen van het spel geef ik je ook meer informatie over het kijken naar talent. 

En er is voldoende gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

 

Na afloop van de workshop krijg je het spel mee naar huis. Zodat je anderen ook de positiviteit van het spel kan laten ervaren.

 

De workshop houd ik bewust kleinschalig, maximaal zes deelnemers. Het persoonlijk ontmoeten van de deelnemers ervaar ik elke keer als waardevol.

 

Meer informatie vind je op mijn website.  Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

 

www.nataliezuidam.nl/workshops-voor-volwassenen/

Locatie
Verzamelgebouw Reeuwijk
Kosten toelichting
De kosten voor de workshop bedragen 59 Euro. Dit is inclusief koffie thee water en lekkers en het spel Schatgravers t.w.v. 35 Euro.
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
De workshops houd ik bewust kleinschalig, maximaal zes personen. Het persoonlijk ontmoeten van de deelnemers ervaar ik elke keer als waardevol. De workshop gaat door bij minimaal twee deelnemers.
Illustration
 
Deel dit: