Activiteit

Verhalencafe met gastverteller Bastiaan de Zwitser en open podium

zondag 10 april 2022 , 15:00 - 17:00 uur
Illustration

Het Verhalencafé is een plek dat bol staat van de verhalen. Het bestaat uit een open podium voor de pauze met drie keer een 10-minuten verhaal. Tussen de 10-minuten verhalen door wordt een muzikale draad gespannen. Ná de pauze is er een vertelvoorstelling van een gastverteller. Op 10 april is dat Bastiaan de Zwitser.

Er zijn nog twee plekken over voor het open podium. Wie een verhaal wil komen vertellen is van harte welkom. Je hoeft geen ervaren verteller te zijn, het gaat om het plezier in het delen van je verhaal. Aanmelden kan via info@verhalencompagnie.nl.

Zoals gezegd, Bastiaan de Zwitser is de gastverteller met De Highwayman van Hounslow Heath.
De Highwayman van Hounslow Heath is een bewerking van een romatisch gedicht van Alfred Noyes. Het vertelt over een noodlottige liefde die net als Romeo en Julia tot tragedie is gedoemd.
Bastiaan de Zwitser, zelf een onverbeterlijke romanticus. Hij las dit gedicht op een late avond bij kaarslicht en kon niet slapen tot hij het tot een verhaal had gemaakt. Het gevoel van hartepijn en smart heeft hij in tedere woorden weten te vangen en vertelt het graag aan jou door. Neem voor de zekerheid een zakdoekje mee.

Locatie
Cultureel Centrum Concordia
Kosten toelichting
€ 10,-
Doelgroep
Alle volwassenen
maximum aantal deelnemers
55
Deel dit: