Activiteit

Workshop Werken met de Geesten

zaterdag 16 april 2022 , 13:00 - 16:00 uur
Illustration

Interesse in sjamanisme? Zelf eens (onder goede begeleiding) oefenen in contact zoeken met de geesten? Je bent van harte welkom dit te ontdekken op 16 april!

Een van de grondbeginselen van het sjamanisme is het animistisch wereldbeeld. Kort gezegd houdt dit in dat alles om ons heen bezield is en een bepaalde mate van bewustzijn heeft. Dus niet alleen mensen en dieren, maar ook bijv. planten, rotsen, bergen, rivieren, de elementen en Moeder Aarde. Ook meer abstracte begrippen zoals kleuren en ziektes hebben een geest waar mee te communiceren valt.. En daarnaast zijn er ook de niet-fysieke lagen van ons universum bevolkt met allerlei vormen van bewustzijn, zoals de geesten van voorouders en krachtdieren.

In deze workshop gaan we dit animistische wereldbeeld verder verkennen en leer je sjamanistische technieken om je te verbinden met al deze vormen van bewustzijn. Dit geeft je een basis om zelf een goede verbinding en communicatie met de geesten op te bouwen. Op het sjamanistische pad zijn de geesten namelijk jouw belangrijkste persoonlijke leraren.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met wat basisbegrippen en -technieken van het sjamanisme, of daarin net begonnen is. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al wat meer ervaring hebt en je basis nog wat meer wilt verstevigen of kennis wilt nemen van de wijze waarop de traditie van Spirit of Wolf dat ziet.

De workshop wordt gegeven door Ellen van der Kleij, ervaren sjamanistisch beoefenaar, lid van Spirit of Wolf Shamans, en leerling van Izih Kam en Morsuk Kam.

Datum en tijd: zaterdag 16 april 2022, 13.00-16.00.

Locatie: Yogastudio Yogabird, Gouderaksedijk 32, 2808 NG, Gouda

Kosten van deelname: E45,- (mogelijkheid tot lager tarief bij laag inkomen, mail om de mogelijkheden te bespreken)

Aanmelden of nog vragen? Mail naar info@hetvrouwenrad.com 

Bekijk voor meer info ook www.hetvrouwenrad.com

Locatie
GOUDasfalt
Kosten toelichting
45 euro (lager tarief mogelijk bij laag inkomen)
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Iedereen met interesse in sjamanisme, beginnend of met ervaring.
Deel dit: