Activiteit

Online Matronentraining

donderdag 19 mei 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

De Matronentraining zit inmiddels al weer een aantal jaren in het aanbod van het Vrouwenrad, en niet voor niks! In die jaren hebben vele vrouwen en mannen deze training gevolgd om hun eigen relatie tot het vrouwelijke te verdiepen en verrijken, zowel in henzelf als in relatie tot het goddelijke vrouwelijke.

 Op 19 mei is de eerste online bijeenkomst van weer een nieuw traject van de Online Matronentraining.

In deze training gaan we ons verdiepen in deze Dames, een drie-eenheid van vrouwelijke Godinnen (of Geesten of Krachten, je kunt je ermee verbinden op een manier die het beste bij jou past). Vooral uit de Romeinse tijd zijn veel votiefaltaren voor de Matronen teruggevonden, maar de oorsprong van deze Godinnen gaat veel verder terug. In deze training richten we ons vooral op het leggen van een persoonlijke spirituele verbinding met deze Dames en de verschillende eigenschappen, energieën en krachtvelden waarmee zij verbonden zijn.

In deze training werk je deels zelfstandig thuis. Je krijgt (theoretische) achtergronden, trancereizen naar de Dames toe en daarnaast suggesties voor praktische oefeningen, rituelen en om creatief aan de slag te gaan. Zo verbind je je met hoofd, handen en hart met de Matronen!

Tijdens de training zijn er 3 online bijeenkomsten: 19 mei, 2 juni en 16 juni 2022. Tijdens deze bijeenkomsten is er vooral ruimte om persoonlijke ervaringen met elkaar te bespreken, en soms zullen we nog een gezamenlijke oefening of meditatie doen. Na afloop van de training is er ook nog mogelijkheid om deel te nemen aan een afsluitende dag op een mooie locatie.

Gedurende de hele looptijd van de training is er gelegenheid om per mail, telefoon en app jouw persoonlijke vragen te stellen aan Ellen, die deze training zal begeleiden.

Kijk voor meer informatie op www.hetvrouwenrad.com. Aanmelden kan via info@hetvrouwenrad.com

Locatie
Dit is een training die je deels zelfstandig thuis voelt, aangevuld met online bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding van een trainster
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
E250,- voor het hele traject bestaande uit 3 online bijeenkomsten, de persoonlijke begeleiding van een ervaren trainster-op-afstand, welkomstpakket met reader en welkomstcadeautje, toegang tot online webinars en trancereizen
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Vrouwen en mannen die: * meer willen weten over onze eigen vrouwelijke geschiedenis, * zich op een dieper niveau willen verbinden met de aspecten van de Matronen, * de roep voelen van het Goddelijke Vrouwelijke, * de behoefte voelen zich dieper te verbinden met hun eigen vrouwelijkheid / vrouwelijke aspecten, * meer willen leren over sjamanisme en hoe hiermee de verbinding naar het Goddelijke Vrouwelijk te maken, * op een intieme, maar aardse manier de diepere lagen van vrouwelijkheid willen ervaren en zich hierin willen laten inspireren door een (online) groep
Deel dit: