Activiteit

Levenshuis vrouwenochtend rondom thema: gezond leven - lust of last?

woensdag 2 november 2022 , 10:00 - 11:30 uur
Illustration

Woensdag 2 november organiseer ik opnieuw een gratis Levenshuis Vrouwenochtend, een koffieochtend voor moeders, of je nu jonge of oudere kinderen hebt. Andere vrouwen zijn natuurlijk ook welkom. We gaan samen in gesprek aan de hand van de Levenshuis praatplaat. Daarbij vergelijken we ons leven met een huis, waarin elke kamer staat voor een ander levensgebied. Elke koffieochtend staat een andere kamer centraal. Deze keer is dat de lichaamskamer, waar we heel praktisch bezig zijn met onze gezondheid en de zorg voor ons lichaam.

Thema van deze ochtend is: Gezond leven - lust of last?

Als het gaat om gezond leven, hebben we al snel een heleboel do's en don't: om meer te bewegen, voldoende te slapen, veel water te drinken, minder te snoepen, en wat al niet meer. Dat kan voelen als een leuke uitdaging, maar soms ook meer als een vervelende last. Hoe ga jij daarmee om, voor jezelf en voor je gezin? Hoe kun je je best doen om gezond te leven en tegelijkertijd wel te genieten?

 

Meld je snel aan via de QR-code in de video of via mijn website timetoturncoaching.nl. Let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan, want VOL = VOL!

Locatie
Klutendreef 29, Moordrecht
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Deel dit: