Activiteit

Blijf Vitaal- Workshop Speels Contact

zaterdag 12 november 2022 , 13:30 - 15:00 uur
Illustration

Week van de mantelzorg - Speels Contact -Workshop

Zo onbevangen de wereld in kijken als een kind voor wie alles nieuw is, dat nog geen weet heeft van alle regels of “hoe het hoort”. Zo staat een clown ook in het leven. Hij maakt contact met alles en iedereen, zegt “Ja! En…” in plaats van “Ja, maar…”  Leeft vanuit zijn hart, vol in het hier en nu. 

In de workshop “Speels contact” ervaar je vanuit rust en spontaniteit wat je als mens allemaal al in huis hebt om contact te maken. Vanuit beweging, improvisatie-oefeningen en technieken uit de clownerie neem ik je hierin mee. Laat je verrassen en stap na afloop weer met een leeg hoofd en een glimlach op je gezicht naar buiten! 

In het dagelijks werkt Annemarie Kreté als miMakker en gaat zij – met haar rode neus- op zoek naar een ingang om contact te maken. Contact met mensen waar dat niet (meer) zo vanzelfsprekend voor is, zoals mensen met dementie of een verstandelijke beperking. 

 

Locatie
Het Vijfde Huis
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die zorgt voor iemand of iemand die ondersteuning biedt waarvan de taal niet meer vanzelfsprekend is, mantelzorgers
Illustration
 
Documenten
Deel dit: