Activiteit

Klankenconcert creëert rust in je wezen

vrijdag 17 februari 2023 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Klankschalen zijn mooi om te zien én om te horen. De lange slepende klanken laten de gedachten vertragen: en dat geeft rust! Zonder enige moeite kom heel gemakkelijk in de 'meditatiestand'zo kunt je lichaam zich weer helen.Daarnaast reinigen de klanken ook! Als een douche kun je de klanken over - en door je heen laten stromen. Op celniveau wordt de spanning uit je weefels getrilt waardoor je lichaam gaat ontspannen en zich kan ontdoen van afvalstoffen. Klanken versterken de innerljke communicatie van het lichaam: En daar hoef jij niets aan te doen! Jij ligt lekker op een matras en hoeft alleen te zijn. We beginnen met een korte ontspanningsoefening en daarna nemen de klanken van de schalen, gongs, windgongs en andere instrumenten het over. WE gebruiken zowel de gewone als de helende schalen van Peter Hess. En jij hoeft helmeaal niets.

Aanmelden is wel nodig; neem zelf een dekentje en evt een kussentje mee zodat jij het goed maakt voor jezelf. Doe vooral lekkere losse kleding aan die je bloedsomloop en adem niet hinderen.

Wij kijiken naar je uit!

Je kunt vanaf nu intekenen voor het concert op 10 februari, 17 februari;
3 maart en 10 maart.

 

Locatie
De Verdieping
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Leden van de vierstroom krijgen op vertoon van hun pas korting en betalen €. 22,50 per keer ipv €. 25,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die behoefte heeft aan innerlijke rust en ontspanning. Ook als je de klankschalen ook heel mooi vind. Reset van lichaam en geest!
maximum aantal deelnemers
12
Deel dit: