Activiteit

Gratis proefles Argentijnse Tango

dinsdag 11 april 2023 , 19:30 - 20:45 uur
Illustration

In mei starten we met een nieuw lesblok Argentijnse tango. Voorafgaand aan dit cursusblok organiseren we op 2 momenten een gratis proefles! Meld je aan voor een van deze lessen en maak kennis met deze prachtige dans van leiden en volgen. Argentijnse tango is vol energie, speels, actief, lichtelijk verslavend maar bovenal heel leuk!

Aan de proefles zijn geen kosten verbonden. de proeflessen worden gehouden op dinsdag 11 en dinsdag 18 april om 19.30 uur. Na de meivakantie, op dinsdag 9 mei, start er een nieuwe beginnerscursus. Deze cursus bestaat uit 9 lessen van 75 minuten. Na deze cursus beweeg je met vertrouwen over de dansvloer, beheers je de basistechniek en enkele 'tango figuren'. 

De docenten brengen samen meer dan 55 jaar danservaring mee en delen deze graag met je. Zij zien het als hun missie om de kennis van de oude milongueros uit de jaren 30/40/50 als erfenis over te brengen. Ben je nieuwsgierig en wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met deze mooie dans? Kom dan langs op een van onze proeflessen. We leren je graag kennen!

Aanmelden doe je bij voorkeur met een (dans) partner. Heb je deze niet? Stuur ons dan een berichtje. Mogelijk kunnen wij voor je bemiddelen. 

Locatie
STADSKANT
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
De proefles is gratis en vrijblijvend. Aan de cursus die wordt aangeboden zijn wel kosten verbonden.
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Zet je je eerste passen op de dansvloer of ben je al een ervaren danser? Iedereen kan Tango leren dansen, je bent dus meer dan welkom!
Documenten
Deel dit: