Activiteit

MeetUP - Duurzaam Ondernemen

dinsdag 11 april 2023 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

Hoe vertaal je MVO, Fairtrade en SDG’s in de praktijk?

Loes Vork werkt sinds 2010 voor zichzelf als communicatieadviseur en marketingtrainer. Toen haar bedrijf Vork Communicatie officieel een Fairtradebedrijf werd, besefte ze dat ‘eerlijk werken’ verder gaat dan het kopen en gebruiken van Fairtrade producten. Ook dichter bij huis worden de opbrengsten lang niet altijd zo eerlijk verdeeld, merkte ze bij de publicatie van haar twee boeken. Daarom besloot Loes samen met haar dochter Nienke om het platform Bestelbijdeauteur.nl op te richten, om auteurs te helpen meer aan hun eigen boek te verdienen. Ook besloten zij dat dit nieuwe bedrijf qua bedrijfsvoering zo duurzaam, eerlijk en transparant mogelijk zou zijn.

Maar: hoe doe je dat? Hoe vertaal je MVO, Fairtrade en SDG’s in de praktijk? Dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Omdat er meer startups en ZZP’ers met die vraag zitten, besloot Loes om verslag te doen van de zoektocht naar duurzaam ondernemen. Haar blogreeks wordt gepubliceerd via het platform Verschil in Zaken.

Tijdens de Meet-Up op 11 april deelt Loes haar ervaringen met het maken van duurzame, eerlijke en transparante keuzes voor je bedrijf. Het wordt een bijeenkomst met veel praktische tips en kwesties om nog wat langer over na te denken. Want ondernemen is zo veel méér dan klanten werven en winst maken!

Ieder kwartaal organiseert Verschil in Zaken een netwerkbijeenkomst. Tijdens de Meet-Up staan kennisdeling en uitwisseling van ervaringen en contacten centraal. Maak kennis met een waardevol netwerk, leer van de presentatie en leg nuttige contacten.

Aangesloten Members en Verschilmakers Pro hebben vrije toegang.

Locatie
Gouda e.o.
Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
Kosten zijn € 30,25. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor abonnementhouders aangesloten bij Verschil in Zaken.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 15 jaar
Omschrijving doelgroep 
Ondernemers gericht op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen
Deel dit: