Activiteit

Kinderboekencafé met Femke Ganzeman

woensdag 24 mei 2023 , 16:00 - 17:30 uur
Illustration

Ben je leerkracht en / of kinderboekenliefhebber en heb je zin in kinderboekeninspiratie? Kom dan op woensdag 24 mei om 16.00 uur naar het Kinderboekencafé! 

We delen de leukste en mooiste nieuwe kinderboeken en geven inspiratie om met die boeken aan de slag te gaan. Te gast is Femke Ganzeman, bekend van de geweldige website leesbevorderingindeklas.nl. Zoek je kwalitatief goede boeken, bijvoorbeeld om te gebruiken bij een thema in groep 5, 6, 7 of 8, dan kun je heel goed op deze site terecht. 

Ook live is Femke erg inspirerend; ze vertelt graag over verschillende boeksoorten en genres en hoe je deze op een motiverende manier in kunt zetten in je dagelijkse onderwijspraktijk! 

Het Kinderboekencafé is gratis, maar het is wel handig als je je aanmeldt via bibliotheekgouda.nl/kinderboekencafé. De ontvangst is om 15.45 uur en het programma begint om 16.00 uur. We zitten in de Steenlandzaal van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda.  

Het Kinderboekencafé is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Dit fonds ondersteunt initiatieven die meedoen aan cultuur stimuleren. We organiseren deze activiteit samen met de Brede School Gouda.

Locatie
Bibliotheek Gouda | Chocoladefabriek
Deel dit: