Activiteit

10 jaar Dans en Leef: gratis biodanza kennismakingsles

dinsdag 16 mei 2023 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Bij Dans en Leef is dit waar het om draait:

Voel je vrij, vitaal en verbonden

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Dans en Leef trakteerde ik kortgeleden op een gratis kennismakingsworkshop. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd. De opkomst was niet alleen super groot, veel mensen besloten na deze intro les ook door te gaan met biodanza.

Voor mij een overtuigende reden om een nieuwe groep te starten op de dinsdagavonden.

Als jij denkt dat dit ook voor jou fijn zou kunnen zijn bied ik je een mooie kans op een voorproefje: je bent namelijk van harte welkom om op dinsdagavond een gratis proefles te nemen.  Helemaal vrijblijvend dus, daarna kun je altijd nog besluiten om er niet mee verder te gaan. Dan heb je er in ieder geval aan geproefd.

Ik durf na al die jaren best te stellen dat biodanza behalve veel dansplezier, ook nog eens werkt aan het bewust groeien en je leren ontspannen.

Biodanza is een danssysteem dat zijn oorsprong vindt in Chili. Bij Dans en Leef vind je een praktijk waarin we in elke les bouwen aan eenheid, vitaliteit, creativiteit, transcendentie en verstilling. Een prachtige kwaliteit van dit dans systeem is dat je altijd vrij beweegt in de dans. Er zijn dus geen voorgeschreven danspasjes.

Biodanza is dus ook nog eens een fantastische manier om te werken aan je persoonlijke groei en bewustzijn. Dat gebeurt op een unieke manier waarbij je speelsheid ervaart, samen met plezier en verbinding. De workshops bieden dans ervaringen met een ongekende impact. Die zullen je zeker helpen om sterker in je schoenen te staan.

Iets dat ik heel serieus neem is sociale veiligheid. In de lessen stemmen we af op onszelf en elkaar en geven waar nodig onze eigen grenzen aan. Zo ontdekken we waar onze grenzen liggen en waar ruimte is.

Op dinsdagavond 16 mei trakteer ik weer op een gratis kennismakingsles ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Dans en Leef. Je bent van harte welkom.

Kom in gemakkelijke kleding. We dansen op blote voeten of met zachte dansschoentjes.

Ervaar zelf wat Biodanza voor jou kan betekenen. Dit is een mooie kans om het te komen proberen!

Waar? De Balzaal/ grote zaal van Het Vijfde huis, Jac.P Thijsselaan 45, Gouda

Hoe laat? Van 20:00 tot circa 22:00 uur. Vanaf 19.40 ben je welkom en wordt je ontvangen met thee en een lekkere traktatie.

Wanneer?  Elke dinsdagavond m.u.v. de schoolvakanties en de laatste dinsdag van elke maand (dan is er sprekerscafé in de zaal).

Aanmelden Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij Geny: geny@dansenleef.nl of bellen naar 06-50569383.

Lieve groet, Geny

PS: Als je na deze gratis proefles wilt blijven dansen zijn er twee voordelige proeflessenkaarten:

  • De proefkaart van 8 lessen kosten € 100,- .*
    Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 40,- * en kunnen drie keer meedoen.
Locatie
Balzaal
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen is welkom
maximum aantal deelnemers
40
Deel dit: