Activiteit

Open huis en expositie tijdens Hofstedendagen

zaterdag 3 juni 2023 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

Teken- en schilderatelier Het Gouwe Palet houdt open huis op zaterdag 3 juni! Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom in ons atelier waar een expositie van werk van onze leden te zien is. Bezoekers kunnen kennis maken met de mogelijkheden als lid of cursist en kunnen onze leden aan het werk zien: bij mooi weer zetten wij de bloemetjes buiten! Kom ook naar onze kraam op de meimarkt bij Basisschool De Ridderslag. Hier is een leuke selectie van kleine schilderijen en kunstkaarten van de leden te zien en te koop.

Al meer dan 30 jaar wordt het iconenschilderen bij GouwePalet beoefent, een bijzondere schildertechniek die ook op deze dag te zien is. Elke 1e zaterdag komen de iconenschilders bij elkaar. Geinteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Ben je enthousiast geworden tijdens je bezoek aan ons atelier en wil je meer schilderplezier ervaren, geef je dan op voor een gratis kennismakingochtend of -middag. Aspirantleden kunnen de 1e maand gratis op proef tijdens ledendagen komen tekenen en schilderen.
Daarnaast geven onze drie docenten diverse cursussen en workshopdagen. Kijk op onze site voor de tijden en meer informatie!

Meer informatie: www.gouwepalet.nl

Locatie
Het GouwePalet
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: