Activiteit

Goudse Vossenjacht 2023

zaterdag 22 juli 2023 , 15:00 - 17:00 uur

De Goudse Vossenjacht vindt plaats op zaterdagmiddag 22 juli 2023 van 15.00 tot 17.00 uur // Bezoek de website

Verveel jij je tijdens de zomervakantie en lijkt het je leuk om samen met andere kinderen en gezinnen mee te doen aan een vossenjacht? Dan is de Goudse Vossenjacht echt iets voor jou! Tijdens de vosssenjacht zijn op diverse plekken in de wijk mensen in verkleedkleding verstopt. Bij elke "vos" die je gevonden hebt krijg je een stempel op je je stempelkaart. Als je stempelkaart vol is, mag je een leuk prijsje ophalen bij de Goudse Feestwinkel (zolang de voorraad strekt)! 

Als deelnemer is het niet nodig om je aan te melden, je kunt vanaf 15:00u in de wijk op zoek naar vossen. Deelnemende wijken zijn Nieuwe Park en Korte Akkeren. Binnen één wijk zijn kan je genoeg vossen vinden voor een volle stempelkaart.

Meedoen als vos?

Lijkt het jou leuk om zelf verkleed de wijk in de gaan? Meld je aan als vos via de website. Ondanks de naam "vossenjacht" hoef je natuurlijk niet verkleed te komen als vos! De afgelopen twee jaar waren er hele diverse kostuums, van dinosaurus tot princes en van astronaut tot meloenenverkoper. Onder alle deelnemende vossen wordt een prijs verloot voor de leukste outfit.

Stempelkaart

Je stempelkaart kan je ophalen bij de Goudse Feestwinkel, of krijg je tijdens de Goudse Vossenjacht van één van de vossen. Je mag met maximaal één stempelkaart per persoon meedoen aan de vossenjacht.

Toelichting
De Goudse Vossenjacht is een initiatief vanuit Gouda Bruist, Wijkteam Nieuwe Park en een team onafhankelijke vrijwilligers wat inmiddels al sinds 2021 jaarlijks de Goudse Vossenjacht organiseert. 

Locatie
In de wijken Korte Akkeren en Nieuwe Park. Op de flyer staat exact aangegeven in welk gebied je de vossen kunt vinden.
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
De Goudse Vossenjacht wordt medemogelijk gemaakt door de Goudse Feestwinkel en GoudApot.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Meedoen aan de vossenjacht is onwijs leuk voor kinderen! Je kunt meedoen samen met je vrienden, of met het hele gezin. Er is geen leeftijdsbeperking. Als volwassene is het erg leuk om mee te doen als vos, om zo de kinderen uit de wijk een fantastische middag te bezorgen.
Thema
Sport / spel
Deel dit: