Activiteit

Gouds Geluk Festival | 1, 2 & 3 september 2023

vr 1 sep 2023 - zo 3 sep 2023 , 16:00 - 23:00 uur
Illustration

Na een drukbezochte editie in mei keert Gouds Geluk Festival in september terug! Op 1, 2 en 3 september vindt het gezellige festival, waar muziek en lekker eten centraal staan, weer plaats op GOUDasfalt. Dit keer wordt er een anders stuk van het industriële terrein ontdekt, is er op vrijdag en zaterdag extra veel muziek, wordt de grootste Silent Disco tot nu toe gebouwd en is er weer van alles te doen en beleven voor jong en oud.

Op 12, 13 en 14 mei van dit jaar werd de derde editie van Gouds Geluk georganiseerd. Duizenden bezoekers bezochten GOUDasfalt om het sfeervolle festival mee te maken. Nu heeft de organisatie van het festival besloten om ook een editie in september te organiseren. “Op deze manier vieren we de start en het slot van het festivalseizoen in Gouda, op GOUDasfalt!”. Zegt Gouds Geluk. 

Programma
Op het hoofdpodium staan top acts als Danspaleis van Kooten, Handsome Poets, Party Pulse en Waterproof Shampoo om er een onvergetelijk feest van te maken. Zondag is er o.a. ruimte voor singer-songwriters en Gouds talent. Nieuw dit jaar is de samenwerking met dé nieuwe hotspot van Gouda; Gouwestrand. In september dansen hier 1.000 bezoekers met koptelefoons op het gezellige strand. Ook zijn ze aanwezig met meerdere foodtrucks. In totaal kan er bij 14 diverse foodtrucks gesmuld worden. Naast Gouwestrand zijn ook de Goudse horecazaken Casa Chow en David's Gelato aanwezig met een truck. Van pizza tot pannenkoeken en van burgers tot pokébowls.. tijdens Gouds Geluk is er voor ieder wat wils! 

Voor alle leeftijden 
Vrijdag en zaterdag is de programmering gericht op een ouder publiek. Kinderen onder de 18 mogen onder begeleiding van een volwassene mee naar binnen. Zondag is familiedag met naast voldoende entertainment voor ouder publiek, extra activiteiten voor de kleintjes. Zoals schmink, een knutselhoek en een springkussen. Kids onder de 12 jaar mogen zondag gratis naar binnen. 

Tijden en tickets 
Vrijdag 1 september (16:00 - 23:00 uur) | Tickets vanaf €10,- 
Zaterdag 2 september (15:00 - 23:00 uur) | Tickets vanaf €12,- 
Zondag 3 september (13:00 - 21:00 uur) | Tickets vanaf €4,- 

Ga voor meer informatie en tickets naar www.goudsgeluk.nl

 

Locatie
GOUDasfalt
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Gouds Geluk is een culinair muziekfestival met van alles te doen en beleven voor jong en oud. Vrijdag en zaterdag is gericht op een ouder publiek, kinderen onder de 18 mogen onder begeleiding van een volwassene mee naar binnen. Zondag is familiedag met meer activiteiten voor de kleintjes. Kids onder de 12 mogen gratis naar binnen.
start / einde
Gestart op vr 1 september 2023. Beëindigd zo 3 september 2023
Deel dit: