Activiteit

Santa Run Gouda. Doe je ook mee?

woensdag 20 december 2023 , 18:30 - 20:30 uur
Illustration

Het wordt weer een fantastisch feestje op woensdag 20 december 2023 op de Markt in Gouda. Het is winter en we gaan met honderden verklede kerstmannen drie kilometer dwars door de binnenstad rennen, huppelen, wandelen, rollen of hoe dan ook. Allemaal voor de volgende goede doelen:

Een werkatelier waar de in Gouda verblijvende vluchtelingen terecht kunnen om spullen en kleding te repareren, als zinvolle bezigheid maar ook als mogelijkheid om de eigen vakkennis in te zetten.
Een dagje uit voor eenzame ouderen tijdens de Nationale Ouderendag 2024.
Lijkt het jou leuk om door middel van een super gezellige ludieke tocht door de mooie binnenstad van Gouda bij te dragen aan lokale goede doelen? Doe dan mee! Eerdere deelnemers zijn razend enthousiast!!!

Inschrijven : https://gouda.rotarysantarun.nl/inschrijven/

 

Locatie
Markt en Binnenstad Gouda
Kosten toelichting
Inschrijving : volwassenen € 15,00, kinderen € 7,50
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
De eerste fantastische Santa Run in Gouda was in december 2019. Door de coronamaatregelen ging de happening drie jaar niet door. Maar nu kan het weer. De Serviceclubs Rotary Gouda en Rotary Gouda-Bloemendaal zijn enthousiast bezig om deze winter weer een Santa Run te organiseren. Een knotsgekke gebeurtenis die Gouda voor even rood zal kleuren. Daar wil je toch bij zijn?
Deel dit: