Activiteit

PianoSpeeddate

zaterdag 2 september 2023 , 10:00 - 16:30 uur
Illustration

Welke piano geeft je vleugels? Geef je op voor de PianoSpeeddate op zaterdag 2 september bij Cox Pianoservice om dat uit te vinden!

In anderhalf uur tijd krijgt u de mogelijkheid om kennis te maken met 6 door ons speciaal geselecteerde instrumenten in onze showroom.
Elke 12 minuten klinkt een signaal waarop u volgens een vastgelegde route doorloopt naar een volgend instrument. Hierbij ontvangt u een formulier waarop u beknopt uw ervaring met elk instrument kunt noteren, zodat u aan het eind van de PianoSpeeddate
een overzicht heeft van uw voorkeuren. Er zijn meerdere professionals aanwezig om u hierbij te voorzien van extra informatie en uitleg.
Halverwege kunt u, onder het genot van thee, koffie of limonade voor de kinderen én live pianomuziek, uw eerste bevindingen met elkaar en ons Cox Team bespreken. Na afloop komen we een laatste keer samen. Als dank voor uw deelname krijgt u van ons een cadeautje en een speciale korting bon, eenmalig te besteden bij de aanschaf van een piano of vleugel bij Cox Pianoservice.
Inschrijven kan op www.coxpiano.nl/nieuws
Deelname kost € 5,- ongeacht met hoeveel mensen u inschrijft. De inschrijving sluit 30 augustus. Bij voldoende inschrijvingen zal de PianoSpeeddate ingepland worden. 

 

Locatie
Cox Pianoservice Gouda
Kosten toelichting
€ 5,- voor deelname ( ongeacht het aantal personen)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: