Activiteit

Open Dag, gratis, Bewustzijn, Dans, Mindfulness, Creativiteit, Ontmoeting

zondag 10 september 2023 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

Open dag - Het Vijfde Huis – 

Zondag 10 september 2023 van 10.00 tot 17.00 uur

Het Vijfde Huis, Jac. P. Thijsselaan 45, 2803 RT Gouda, Nederland 

Het Vijfde Huis, aanbieder van cursussen, workshops en lessen die te maken hebben met persoonlijke groei en ontwikkeling van spiritualiteit. Onze kernwoorden zijn bewustzijn, balans & expressie. 

Gevestigd aan de Jac P Thijsselaan 45 in Gouda, met een breed aanbod en dat brede aanbod willen we graag laten zien aan het Goudse publiek en ver daarbuiten.
Op zondag 10 september is het zover: de hele dag zijn bezoekers in de gelegenheid om leuke workshops, lessen of voordrachten bij te wonen of actief aan deel  te nemen. Te beleven wat er allemaal te doen is in Het Vijfde Huis en kennis te maken met de aangesloten therapeuten, coaches, trainers en docenten.  

Voor alle bezoekers ook de gelegenheid om bij te komen  met een heel smakelijke vegetarisch lunch-buffet voor de zeer vriendelijke prijs van € 12,50.
Wat er zoal op het programma staat: dansmeditatie, mindfulness, werken met archetypen, maancirkel, Bloemenkranscirkel voor jongeren, voordracht over de nieuwe tijd, je zintuigen ervaren, inspiratie voor je creativiteit en er komt nog meer! We sluiten af met een gezamenlijke energieke dansworkshop.


Praktische info:
- Het Vijfde Huis is gevestigd op Jac. P. Thijsselaan 45 te Gouda
- Alle ruimtes en workshops zijn rolstoel toegankelijk.
- vrije inloop vanaf 10.00 uur

-Een heerlijke vegetarische lunch, € 12,50, aanmelden kan via mail naar info@hetvijfdehuis.nl 

- Naast de workshops de hele dag de mogelijkheid om in persoonlijk contact te komen met alle deelnemende trainers voor een prettig gesprek en informatie over hun activiteiten.


- Contactgegevens: info@hetvijfdehuis.nl  / 06 41773963 

Locatie
Het Vijfde Huis, Jac. P. Thijssenlaan 45, 2803 RT Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
Onze Open Dag heeft zoveel te bieden!
Deel dit: