Activiteit

Een zomerjurk vol verdriet

zaterdag 18 november 2023 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Vier mannen, een vrouw en één ambitie: Het spelen van zoveel mogelijk stukken van toneelgroep Het Volk. Na de succesvolle vertolkingen van 'Kaaljakkers" en de eigen bewerking van "Nooit meer dansen" is ditmaal gekozen voor het prachtige verhaal van 'Een zomerjurk vol verdriet".
 
Drie mannen vertellende verhaal van de zusjes Eggert. Drie vrouwen met heftige littekens als het gaat hun levensloop maar vooral als het aan om de liefde. De zelfmoordpoging van de zus Aaf brengt de zussen bij elkaar in de kleine kapelanij waar Aaf sinds jaar en dag woont. Langzaam maar zeker ontrafelt zich een beeld vol troosteloosheid. Hoe sterk of zwak is de band tussen deze vrouwen en hoe redden zij zich uit hun eigen misère? 
 
Een zomerjurk vol verdriet is een typische Het Volk-productie: prachtige teksten, woordspelingen en onverwachte wendingen. Tragiek op z'n mooist zoals alleen het Volk dat kan schrijven. De mannen van Kleintheater Zwaan hebben zeer veel tijd en energie gestoken in dit project en dankzij de uitvinderskwaliteit van een van de leden is er een origineel en verrassend decor gemaakt dat helemaal past in het unieke en kleine theatertje dat Gouda rijk is: Kleintheater Zwaan.
Kaarten reserveren: www.kleintheaterzwaan.nl/voorstellingen

Locatie
Kleintheater Zwaan
Kosten toelichting
€ 16,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: