Activiteit

Openluchtbios tijdens het festival 'De Verwondering'

vrijdag 15 september 2023 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Alle cultuurinstellingen van Gouda vieren het weekend van donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 september de opening van het culturele seizoen met het nieuwe festival ‘De Verwondering’. Met theater, muziek, zang en dans op straat, én met een filmvoorstelling in de openlucht: het Filmhuis vertoont vrijdagavond 15 september vanaf 20.00u i.s.m. Museum Gouda in de prachtige Museumtuin de Marokkaanse muzikale film CASABLANCA BEATS, onder de sterrenhemel! – ijs en weder dienende natuurlijk. -- gratis entree.

De tentoonstelling De Mix Nederland | Bnadem in het museum is die dag vanaf 17.00u tot aanvang van de film gratis te bezoeken. Daarin zijn foto's te zien van de eerste Marokkaanse gastarbeiders in Gouda, in de jaren zeventig geschoten door Robert de Hartogh en nu, bijna vijftig jaar later, door Khalid Amakran (1991), zoon van een arbeidsmigrant uit die tijd. -- meer info hier

De meest actuele informatie over de activiteiten in dit festival-weekend vind je op de site van Cultureel festival De Verwondering.

Locatie
Bij slecht weer in het Filmhuis.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: