Activiteit

Top2000-dienst: Yesterday, all my troubles seemed so far away

zondag 8 oktober 2023 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

TOP2000-DIENST “ YESTERDAY
all my troubles seemed so far away
 
Zondag 8 oktober 19.30 in De Veste
 
Al jaren mag ik in zulke vieringen samen werken met de Amsterdamse band Eleven20one, aldus ds David van Veen uit Gouda. Eleven20one is een professionele coverband die een paar jaar geleden nog door radio Veronica werd uitgeroepen tot de beste coverband van Nederland. Zoals tijdens de Passion bekende nummers gebruikt worden om het verhaal te vertellen, doen wij dat al jaren met dit soort diensten. Zo was er bijvoorbeeld de dienst ‘ Alles is Liefde’,  ‘ Exodus’ of ‘ Welkom Thuis’ naar het gelijknamige nummer van Bløf en ging over het verhaal van de verloren zoon.
 
De TOP2000-dienst YESTERDAY staat stil bij ‘ de tijd’.  Onze tijd die begint bij onze geboorte en waarna onze tijd van leven aanbreekt. En met Prediker kun je je afvragen: Is er eigenlijk wel iets nieuws onder de zon? Maar in het leven ervaren we ook de druk van de tijd. Burn-outs op school of op werk zijn aan de orde van de dag. We leven in een tijd van vooruitgang en tegelijkertijd gaan we er onder gebukt. Tenslotte horen we hoe de bijbel tegen de tijd aankijkt en hoe we de tijd soms ook even bewust stil kunnen zetten. 
 
Ds David van Veen gaat voor samen met Eleven20one. Er is muziek van Doe Maar, De Dijk, maar ook van Harry Styles, The Beatles en Dolly Parton en is er van alles te zien. Het is een viering en optreden tegelijk.  En muziek is van alle tijden, dus iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom in deze spetterende TOP2000 dienst: YESTERDAY
 
Zondag 8 oktober 
19.30 uur in De Veste
 
Ridder van Catsweg 300
2804 RS Gouda
 
Toegang: gratis

Locatie
De Veste, Ridder van Catsweg 300, Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: