Activiteit

Proefles Goudse Weekendschool voor leerlingen groep 7 en 8

zondag 17 september 2023 , 11:00 - 14:30 uur
Illustration

Zit jij in groep 7 of 8? En ben je benieuwd hoe het is om in een ziekenhuis te werken, wethouder te zijn of een hijskraan te bedienen? Dan is de Goudse Weekendschool echt iets voor jou!

Meedoen met de Goudse Weekendschool is leuk, interessant en nuttig: het is goed voor je algemene ontwikkeling, taalvaardigheid en zelfvertrouwen. Ook leer je beter samenwerken, communiceren en presenteren. Een goede voorbereiding voor het voortgezet onderwijs!

Wil je ontdekken of de Goudse Weekendschool bij jou past? Meld je dan aan voor een proefles. Daarna kun je samen met je ouders besluiten of je je inschrijft voor de 26 lessen van dit schooljaar. De lessen zijn op 26 zondagen in de schoolweken van 11:00 tot 14:30; alle vakantieweken ben je vrij.
Meedoen is gratis omdat enthousiaste bedrijven uit Gouda en de gemeente Gouda de kosten betalen.

Er zijn twee proeflessen op zondag 17 september en twee op zondag 24 september. Na de proefles is er een (verplichte) informatiebijeenkomst voor ouders.

Opgeven voor één proefles kan via de website van de Goudse Weekendschool: goudseweekendschool.nl/meedoen-als-leerling-formulier/

Lukt het niet via de website? Je kunt ook een mail sturen naar info@goudseweekendschool.nl of bellen/appen naar 06 42 3377 86.
Doe het zo snel mogelijk, want vol is vol!

Meer informatie via www.goudseweekendschool.nl

Locatie
Goudse Weekendschool
Kosten
Gratis
Omschrijving doelgroep 
Leerlingen uit groep 7 of 8 van de basisschool.
Deel dit: