Activiteit

Wereld Alzheimer Dag 2023 - Gouda

vrijdag 22 september 2023 , 18:45 - 21:00 uur
Illustration

Speciale avond in het kader van Wereld Alzheimer Dag

Donderdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Een dag om aandacht te besteden aan dementie en de impact daarvan. Zoals ieder jaar worden door het hele land talloze activiteiten georganiseerd. Om samen van te genieten én om meer bekendheid te geven aan dementie. Met dit jaar als thema: Samen aan tafel. Daarom organiseert Alzheimer Café Midden-Holland deze maand een speciale editie.

Wist u dat maar liefst 290.000 mensen in Nederland dementie hebben? De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm, maar er zijn nog tal van andere vormen. Daarom is het hard nodig om deze ziekte onder de aandacht te brengen en mensen met dementie en hun naasten in het zonnetje te zetten.

Een avond vol Smaak & Vermaak
Ook in Midden-Holland zullen verschillende activiteiten plaatsvinden, waaronder op vrijdagavond 22 september in Prinsenhof te Gouda met thema ‘Smaak & Vermaak’. Deze avond wordt georganiseerd door Alzheimer Café Midden-Holland en wordt gratis aangeboden voor mensen met dementie en mantelzorgers. Het belooft een gezellige avond vol smaak & vermaak: onder het genot van een hapje en een drankje wordt u muziek, dans, inspiratie en informatie aangeboden.

Wees er snel bij!
Wilt u erbij zijn? Er is beperkt plaats, dus meld u snel aan! Aanmelden is verplicht en dat doet u door een mail te sturen met naam, aantal personen en woonplaats naar alzheimercafemiddenholland@gmail.com

Wanneer:    vrijdag 22 september
Locatie:    Brasserie in Prinsenhof, Gouda
Tijd:        19:00-21:00 uur, inloop vanaf 18.45 uur
Thema:    Smaak & Vermaak

Aanmelden verplicht. Graag tot ziens!

Locatie
Prinsenhof
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Voor mensen met dementie en hun naasten (mantelzorgers, familie, vrienden, buren, kennissen)
Documenten
Deel dit: